Update: 新世紀廣場 娃鬼餐廳 (Entertainment)

新世紀廣場 娃鬼餐廳 1.1


Category: Entertainment

Price: Free, Version: 1.0 -> 1.1 (iTunes)

Description:


又到一年一度嘅萬聖節,《新世紀廣場娃鬼餐廳》開張啦!

《新世紀廣場娃鬼餐廳》住左一班生前去廚房偷食啃死嘅餓鬼,佢地最鐘意捉住好似你咁嬌艷欲滴嘅靚仔靚女嚟填肚。唔想成為佢地嘅大餐,你就要每日收集食材,煮餐好鬼好食嘅新奇屍房菜餵飽佢地,煮得啱胃口唔單只唔駛死,仲可以贏取新世紀廣場為你準備嘅神秘禮品!

拎住《新世紀廣場娃鬼餐廳》iPhone App到旺角新世紀廣場的《娃鬼餐廳》,仲可以獲得神秘食材俾你煮餐靚餸及贏取終極大禮!

***立即免費下載!***

新世紀廣場《娃鬼餐廳》詭異場景逐個睇

由2010年9月27日至10月31日期間,一眾嚇人娃鬼將於新世紀廣場開設《娃鬼餐廳》,以新奇屍房菜招待到臨訪客!

餐廳三大特色景點:不時噴出「熱騰騰」蒸氣既煉獄火爐、傳出陣陣淒厲哀嚎既寒冰冷藏庫及將訪客面容扭曲既走樣照妖鏡,以各名插畫師更會親臨《娃鬼餐廳》的碟子長廊,以Trick Art即場Art Jam,疑幻疑真的詭異感覺叫人不寒而慄。

我o地同時舉辦全港首個大型主題Ball-Jointed Doll (BJD)娃展,率先展出多款限量版詭異裝扮既BJD娃娃,包括全球只得一隻既POP MOTH,彌足珍貴,眾娃鬼等緊serve你呀~~~What's New

提高穩定性

Performance enhancement
新世紀廣場 娃鬼餐廳



Reference: http://ping.fm/U2rRk

No comments:

Post a Comment